call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Gekleurde spiegels

Resultaten

Toont alle 2 resultaten

Sortering

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Gekleurde spiegels op maat, de perfecte spiegel in het grijs of brons.

Vierkante halspiegel, grijs gekleurd

De levertijd voor spiegels is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen. Haal je de bestelling af bij ons magazijn in Apeldoorn of Oosterhout, dan is de doorlooptijd korter. Mocht je gekleurde spiegel op maat eerder gereed zijn dan zullen wij dat uiteraard niet nalaten om sneller te leveren.

Natuurlijk is een standaard verzilverde spiegel al een aanrader in je huis, op kantoor of in een winkel. Maar door te kiezen voor een gekleurde spiegel voeg je nog meer sfeer toe. Spiegelexpert levert spiegels in de kleur brons en grijs/smoke. 

De spiegels zijn in een handomdraai samen te stellen en te bestellen via onze webshop. Twijfel je of een standaard verzilverde spiegel of een gekleurde spiegel in je interieur past dan zou je eerst staaltjes kunnen bestellen om zo de juiste kleur te bepalen.

Gekleurde spiegels op maat, zonder geslepen randen

Spiegel samples brons, verzilverd en grijs

Kies je bij een gekleurde spiegel voor ongeslepen randen, dan zal de rand oneffen en rafelig kunnen zijn. Voor gekleurde maatwerk spiegels waarbij de randen strak afgewerkt moeten zijn en bovendien niet meer scherp, dan is de plat poly geslepen variant van de spiegel op maat gekleurd, een betere keuze. Eventuele lijsten die op afbeeldingen staan, zijn puur ter inspiratie. Wij leveren de spiegels zonder lijst.

Spiegel op maat gekleurd, met geslepen randen (plat poly geslepen)

Je bestelt je spiegel op maat gekleurd (plat poly geslepen) eenvoudig bij Spiegelexpert.nl. De randen zijn geslepen, waardoor ze strak zijn afgewerkt en niet meer scherp zijn. Zo hoeft de spiegel niet in een lijst of frame geplaatst te worden. Door de bevestigingsmaterialen op de juiste manier toe te passen, kan de spiegel direct aan de wand gemonteerd worden.

Welke spiegeldikte kan ik het beste kiezen?

De totale afmeting (breedte x hoogte) van de spiegel bepaalt de te kiezen dikte. Ons advies is om de onderstaande richtlijn te hanteren:
– Kleiner dan 1 m2 adviseren wij een dikte van 4 mm
– 1 m2 tot 3 m2 adviseren wij een dikte van 6 mm

Afwijkende vorm nodig? Ook ronde, driehoekige of veelhoekige spiegels op maat maken wij voor je!

Boogspiegel in het brons voor in de gang

Wil je een spiegel op maat gekleurd in het brons of grijs, in een andere vorm dan vierkant of rechthoekig, neem dan gerust contact met ons op. Ook voor een ronde spiegel op maat, driehoek of andere afwijkende vorm ben je bij Spiegelexpert.nl aan het juiste adres. Wij kunnen het allemaal op maat voor je produceren. Stuur, mocht je de gewenste vorm op de website niet kunnen vinden, gerust een mail naar info@spiegelexpert.nl.

Lengtetoeslag bij grotere op maat gemaakte gekleurde spiegels

Bestel je een spiegel breder/hoger dan 3100 mm of met een totaal oppervlak groter dan 4 m2, dan wordt er achteraf een lengte-toeslag in rekening gebracht. Mocht je een dergelijke spiegel willen bestellen, vraag dan eerst bij ons een offerte aan door een mail te sturen naar info@spiegelexpert.nl

Onze spiegels zijn geschikt voor gebruik binnenshuis.

Bel ons op +31 (0)55-8431627
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10