call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Ronde spiegel

v.a. 63,69 excl. BTW
77,07 incl. BTW
Product Price
 • *Welke ronde spiegel wil je?

  Spiegel bevestigingsmateriaal (optioneel)

De ronde spiegel, een aanwinst in elke ruimte

Ronde wandspiegels in verschillende maten aan de muur geplakt

Spiegels zijn in veel verschillende vormen verkrijgbaar, ook bij Spiegelexpert. Van alle vormen scoort ‘rond’ sinds jaar en dag erg goed. Ronde spiegels zijn dan ook niet voor niets zo populair. Een ronde spiegel past namelijk in vrijwel elke ruimte. Want of het nu in de badkamer is, in de gang, woonkamer of in de garderobe op kantoor, een ronde spiegel komt in elke ruimte goed tot zijn recht. En deze spiegels zijn daarmee zowel functioneel als een welkome decoratieve aanvulling op je (zakelijke) interieur.

De meest gewilde ronde spiegel is nog steeds de standaard verzilverde spiegel. Maar de gekleurde ronde spiegel is sterk in opkomst en wint daarmee aan populariteit. Een ronde spiegel op maat in de kleur brons of grijs/smoke is een ware eyecatcher, waarbij je niet bang hoeft te zijn dat je spiegelbeeld door de kleuring minder goed zichtbaar is. Dit is namelijk geenszins het geval. Een brons gekleurde ronde spiegel voegt sfeer en warmte aan een ruimte toe. Een grijs/smoke gekleurde ronde spiegel staat juist heel fraai in een modern industrieel interieur.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat je het best lastig vindt om de juiste kleur voor je spiegel te bepalen. Om je te helpen bij het maken van de voor jou juiste keuze, kun je via onze klantenservice kleurstaaltjes bestellen. Zo krijg je een beter beeld van de spiegelkleur en weet je direct of de kleur die je in gedachten hebt ook echt past bij je interieur.

Ronde spiegel altijd met strakke randafwerking

Het is goed om te weten dat wij er altijd voor zorgen dat de rand van je ronde spiegel netjes en glad is afgewerkt. Zo snijd je jezelf niet aan scherpe of rafelige randen tijdens het schoonmaken van de spiegel. Een prettige gedacht. De randen van de spiegel hebben we namelijk afgewerkt op een manier die we ‘plat poly slijpen’ noemen. Hierbij worden de randen glad en strak gemaakt. Deze randafwerking zorgt er ook nog eens voor dat je spiegel een moderne, trendy look krijgt. Je kunt je ronde spiegel dan ook zonder omlijsting aan de muur of wand bevestigen.

Eventuele lijsten of frames die je op deze website tegenkomt, zijn enkel bedoeld om je van inspiratie te voorzien en zijn dan ook niet bij ons verkrijgbaar.

In welke dikte bestel ik mijn ronde spiegel op maat?

Om de juiste dikte van je ronde spiegel op maat te kiezen, moet je weten hoe groot het oppervlak van de spiegel is. Bij een rechthoekige of vierkante spiegel is dit eenvoudig te berekenen door lengte en breedte met elkaar te vermenigvuldigen. Bij een ronde spiegel is deze berekening net even anders, namelijk als volgt:

 • Neem de helft van de diameter van je spiegel
 • Vermenigvuldig dit getal met het hetzelfde getal
 • De uitkomst van deze som vermenigvuldig je met pi, oftewel 3,14. De uitkomst van deze som is het totaaloppervlak van je ronde spiegel.

Een voorbeeld maakt meer duidelijk. Stel dat de diameter van je ronde spiegel 1 meter 50 is. De helft hiervan is 0.75 meter. De som die hier volgens bovenstaande uitleg uit volgt is 0.75 x 0.75 = 0.56. Vermenigvuldig deze uitkomst met 3.14 (pi): 0.56 x 3.14 = 1.75  (=totaaloppervlak van je spiegel in vierkante meters.)

Nu je dit weet, kun je aan de hand van onderstaande eenvoudig aflezen hoe dik je spiegel moet zijn:

 • > 1 vierkante meter: 4 mm dik
 • < 1 vierkante meter en > 3 vierkante meter: 6 mm dik

De ronde spiegel 60 cm, ronde spiegel 80 cm en ronde spiegel 100 cm zijn de meest gekozen ronde spiegels. Maar wil je liever een andere maat ronde spiegel? Dan maakt Spiegelexpert die natuurlijk met alle plezier voor je. Mocht je een ander model wensen en staat het niet op de site? Mail ons dan gerust want dan kijken wij graag naar de mogelijkheden.

Alleen voor gebruik binnenshuis!

Ronde badkamerspiegel verzilverd

Bestel je bij Spiegelexpert een spiegel, dan is deze alleen geschikt voor gebruik binnenshuis. Zon, regen en andere weersinvloeden beïnvloeden de kwaliteit van de spiegels op negatieve wijze. Hang je de spiegel in de badkamer op? Goede keuze, maar let er dan wel op dat de spiegel niet voortdurend beslagen is. Voortdurende blootstelling aan vocht komt de kwaliteit van je spiegel immers niet ten goede. Vochtige spiegels zijn overigens vrij eenvoudig te voorkomen door er spiegelverwarming achter te plaatsen. Uiteraard helpt een goede ventilatie van de ruimte waar de spiegel hangt ook.

Monteren van ronde spiegel op maat

Je kunt je spiegel in die mooie ronde vorm op verschillende manier aan de muur of wand monteren. Hierbij maken we onderscheid tussen de zogenaamde ‘definitieve wandbevestiging’ en de ‘flexibele wandbevestiging’.

Definitieve wandbevestiging:
Je hebt een plek uitgekozen voor je spiegel en het is niet de bedoeling dat je deze ooit nog ergens anders ophangt. Met andere woorden, de door jou gekozen plek is definitief. Om je spiegel volgens deze methode te monteren gebruik je spiegelkit – ook wel spiegellijm genoemd – of dubbelzijdig spiegeltape. Nog beter is om een combinatie van beide te gebruiken.

Flexibele wandbevestiging:
Wil je je ronde spiegel in de toekomst heel van de muur krijgen om deze een andere plaatst te geven? Kies dan voor de flexibele wandmethode die bestaat uit een speciaal ontwikkelde spiegelmontageset. Deze set gebruik je ook als je kiest voor het aanbrengen van spiegelverwarming achter je spiegel.

Ronde spiegel van grote afmeting

Bestellen van spiegels tot een diameter van 1400 mm doe je gewoon via deze website. Is de diameter van je spiegel echter groter dan 1400 mm? Geef dan de door jou gewenste diameter (en eventueel kleur) door aan onze klantenservice via info@spiegelexpert.nl. Hiermee voorkom je dat we een toeslag vanwege de grootte van je spiegel in rekening brengen. Wij maken een maatwerkofferte voor je, die je natuurlijk snel van ons ontvangt.

Ronde spiegel bestellen bij Spiegelexpert.nl

Ronde verzilverde plakspiegel in de woonkamer

We hebben er alles aan gedaan om het bestellen van een ronde spiegel zo eenvoudig mogelijk voor je te maken. Begin met het invoeren van de diameter van je spiegel, waarbij je erop let dat je dit in millimeters doet. De volgende stap is het kiezen van de door jou gewenste kleur en dikte van de spiegel. Ronde gekleurde spiegels in brons of grijs zijn in twee diktes te bestellen, 4 en 6 mm dik. In de derde stap laat je weten of je je spiegel extra beschermd verpakt moet worden. Voeg je bestelling toe aan de winkelwagen en check deze om te zien wat het totaalbedrag is dat je af moet rekenen. Volg de stappen in het betaalproces en wanneer je dit hebt afgerond, gaan we met je bestelling aan de slag.

Levertijd van ronde spiegels

Hou rekening met een gemiddelde levertijd van 10-15 werkdagen. Deze tijd hebben we nodig omdat je ronde spiegel op maat gemaakt wordt voor je. Je verkort de levertijd door je bestelling niet te laten bezorgen, maar deze zelf af te halen op één van onze locaties. Is je bestelling binnen 10 werkdagen al gereed? Dan leveren we die vanzelfsprekend direct aan je uit.

Help je mee om de hoeveelheid afval te verminderen?

We verpakken je spiegel niet aangezien het geen noodzaak is voor ons transport. Hierbij natuurlijk de garantie dat wij je bestelling onbeschadigd bij je aanleveren. We vinden het namelijk erg belangrijk om de hoeveelheid plastic afval te verminderen en hopen dat jij ons hierbij helpt.

De klantenservice van Spiegelexpert.nl staat voor je klaar

Heb je vragen over ronde spiegels of over één van onze andere spiegels of producten? Onze klantenservice staat voor je klaar en helpt je graag verder. En niet alleen bij vragen, maar ook als je advies nodig hebt. Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar via 055 – 84 31 627 of per e-mail via info@spiegelexpert.nl.

 • Levertijd is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen (2 tot 3 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is de levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 35,00 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen.

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Spiegelexpert voor topkwaliteit maatwerk spiegels!

Topkwaliteit spiegels op maat bestel je bij Spiegelexpert.nl!

 Spiegels bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Heb je die fraaie spiegel waar je al zolang naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Dat verbaast ons niets. Spiegels zijn overal te koop, maar dan ben je wel gebonden aan standaardafmetingen en dat gooit vaak roet in het eten. Standaard bestaat voor Spiegelexpert.nl niet en vandaar dat je bij ons gewoon je spiegel op maat bestelt, precies in de door jou gewenste afmetingen. Laat ons weten welke afmetingen jouw spiegel moet hebben, wat de dikte moet zijn en wij maken je spiegel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

Voor particuliere klanten
Of je nu op zoek bent naar een mooie ronde spiegel voor in de badkamer of een mooie wandspiegel voor in de hal, je bestelt deze spiegels snel en eenvoudig in onze webwinkel. Of wat dacht je van een passpiegel of deurspiegel voor op je slaapkamer? Om nog maar niet te spreken van een trendy gekleurde spiegel voor bijvoorbeeld boven het dressoir in je woonkamer. Spiegelexpert.nl maakt het mogelijk door je spiegel op maat te maken, in de door jou gewenste kleur én vorm.

En voor de zakelijke professional
Ook voor zakelijke professionals maken wij spiegels op maat. Wij zorgen ervoor dat de spiegels in exact die afmetingen worden gemaakt die jij hebt doorgegeven. Hierdoor hoef je geen concessies te doen aan de indeling of het interieur van je bedrijf. Maatwerk is tenslotte onze standaard. Zo bestel je heel eenvoudig die fraaie kappersspiegel voor in je kapsalon of die mooie ronde spiegel voor in de toiletruimte van je kantoor. Of die passpiegel voor in je kledingboetiek, net zoals je die wandspiegel voor in je sport- dans- of boksschool bij Spiegelexpert.nl bestelt.

Om de veiligheid van zowel klanten als medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, kunnen we alle spiegels leveren als veiligheidsspiegels. In het geval van breuk valt dan het spiegelglas niet uiteen in kleine, scherpe stukken, maar houdt een zeer sterke klevende folie het glas bij elkaar.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@spiegelexpert.nl

Persoonlijke service maakt het verschil
Spiegelexpert.nl is niet alleen maar die webwinkel waar je spiegels bestelt. Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten en dat betekent dat wij graag met je meedenken. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag als je vragen hebt over wat de dikte van je spiegel op maat moet zijn of als je vragen hebt over hoe je je spiegels het beste kunt bevestigen. Want natuurlijk hebben wij ook verschillende spiegel montagematerialen in ons assortiment, net zoals je ook eenvoudig spiegelverwarming bij ons bestelt.

Voor al je vragen bel je met 055 – 843 16 27. Een e-mail sturen naar info@spiegelexpert.nl kan natuurlijk ook.

Wij bezorgen onze spiegels van topkwaliteit door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Houd rekening met een levertijd van tien tot vijftien werkdagen, want dat is de tijd die we nodig hebben om jouw spiegel op maat te maken.

Grijze ronde spiegel
Meerdere ronde spiegels
9

Geweldig

Ovale spiegel ontvangen. Ik moet alleen nog kijken of die [...]
11 april 2024 Amsterdam
10

Prima levering

Glas op tijd, maat goed en service goed
11 april 2024 Vaassen
10

Super

Het is al de tweede keer dat we er een [...]
10 april 2024 Nederweert
2342 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10