call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Tuinspiegel

v.a. 118,96 excl. BTW
143,94 incl. BTW
Totaal Oppervlakte (m²)
Product Price
 • *Welke spiegel wil je?

  Een ongeslepen spiegelrand kan oneffen, scherp en rafelig zijn. Dit glas wordt meestal in een kozijn of lijst geplaatst, waarbij de rand niet meer zichtbaar is.

  Een plat poly geslepen spiegel is strak afgewerkt en niet meer scherp. Dit wordt gekozen als de spiegelrand zichtbaar blijft. 

Ook voor je tuinspiegel ga je naar Spiegelexpert.nl

Wat is het toch heerlijk om lekker in je tuin te zijn. Of je nu lekker ontspannen in je loungeset een boek leest of je groene vingers aan het werk zet, het is gewoon fijn om buiten te zijn. We laten ons wat dit betreft niet tegen houden door een buitje regen of lage temperaturen. We duiken dan gewoon onder onze overkapping en zetten hier het buitenleven voort. De tuin is ons lief en we besteden er dan ook veel tijd en aandacht aan. Niet alleen door planten, een strak gazonnetje en een mooi terras, maar ook door fraaie accessoires. Een tuinspiegel is één van deze accessoires en heeft je veel te bieden. Tuinspiegels zijn een toegevoegde waarde voor elke tuin en hebben ook nog eens praktisch nut. Uiteraard kun je niet zomaar elke spiegel buiten ophangen, want hij moet wel bestand zijn tegen het weerbarstige Nederlandse klimaat. Bestel daarom jouw tuinspiegel bij Spiegelexpert.

Waarom kiezen voor tuinspiegels?

Tuinspiegel rond verzilverd aan de muur

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor één of meerdere tuinspiegels in je tuin. Eén van deze redenen is dat het een echte eyecatcher is en bijdraagt aan een luxe uitstraling van je tuin. Maar je weet waarschijnlijk ook dat een spiegel een ruimte lichter maakt. Dat geldt niet alleen voor binnenruimtes, maar ook voor buiten, je tuin dus. Dus waarom geen tuinspiegel ophangen op die plek in je tuin die je graag wat lichter ziet?

Wist je ook dat een spiegel een ruimte groter doet lijken dan dat deze daadwerkelijk is? Handig en niet alleen voor binnen, maar ook voor je tuin. Door tuinspiegels op de juiste plaats in je tuin te plaatsen, lijkt je tuin al snel een stukje groter. Uiteraard kun je er ook een gedeelte van je tuin uitlichten en alleen dat gedeelte groter laten lijken. Denk hierbij aan je terras of aan de overkapping waar je graag vertoeft.

Handig!

Er is nog een heel praktische kant van tuinspiegels. Je kunt ze namelijk heel goed inzetten om ongemerkt een oogje in het zeil te houden. Nee, daar is niets geheimzinnigs aan. Het is gewoon fijn als je door middel van een spiegel in je tuin je kinderen in de gaten kunt houden als ze aan het spelen zijn. Zeker als ze nog klein zijn, is dat alleen maar fijn. Door de tuinspiegel kun je de speelplek zien die je anders misschien helemaal niet ziet. Doordat je je kinderen niet ‘rechtstreeks’ ziet, belemmer je ze ook niet in hun spel.

Misschien heb je een speciale plek in je tuin. Bijvoorbeeld een gedeelte waar je regelmatig vogels of bijzondere dieren (egels bijvoorbeeld) ziet. Daar wil je natuurlijk van genieten en ze wegjagen is het laatste dat je wilt. Kijk in je tuinspiegel en geniet van al dat moois, zonder dat je deze dieren stoort. En houd gelijk even je vijver in de gaten en kijk of er geen reiger naar de rand sluipt om je vissen te laten verdwijnen.

Wanneer is een spiegel een tuinspiegel?

Zoals we eerder al opmerkten ligt het best voor de hand om een ‘gewone spiegel’ te pakken en die buiten op te hangen. Maar doe dat toch maar niet. Deze spiegels zijn namelijk alleen bedoeld om binnenshuis op te hangen of te plaatsen. Ze zijn niet berekend op weersomstandigheden als regen, hagel en sneeuw. Tuinspiegels zijn dat wel. Waar een binnenspiegel zal gaan roesten, zal dit niet gebeuren bij een tuinspiegel. Deze spiegels zijn namelijk voorzien van een speciale chroomcoating, die wél bestand is tegen neerslag, in welke vorm dan ook. Het is overigens ook diezelfde chroomcoating die voor het spiegelende effect van het glas verantwoordelijk is.

Weersbestendige spiegel als dressuurspiegel

Niet alleen in je tuin is een weersbestendige spiegel een praktische accessoire. Voor ruiters en amazones is een weersbestendige spiegel het ideale hulpmiddel om te werken aan de optimale houding op het paard. Een dressuurspiegel, zoals deze spiegels dan worden genoemd, laat je zien hoe de balans tussen ruiter/amazone en paard is. En daarmee de harmonie tussen beide. Om een zo hoog mogelijk puntenaantal te scoren moet deze balans optimaal zijn. In elke manage mag een dressuurspiegel buitenbak dan ook eigenlijk niet ontbreken, want daarmee geef je je leden de kans zich verder te bekwamen in hun discipline. Bestel daarom jouw dressuurspiegel bij Spiegelexpert.nl, want zeker weten dat de ruiters en amazones van jouw manege dit zullen waarderen.

Een tuinspiegel voor binnen?

Jazeker, een weersbestendige spiegel kun je ook uitstekend binnen gebruiken. Niet als gewone spiegel, maar in je badkamer als douche spiegel. Niet aan de muur, maar als spiegelende douchewand. Tuinspiegels hebben namelijk de bijzondere eigenschap dat je van de achterzijde door de spiegel heen kunt kijken. Zonder dat degene die aan de voorzijde staat, en dus in de spiegel kijkt, je ziet. Hierdoor heb je veel privacy als je onder de douche staat. Je kunt op die manier de badkamer eenvoudig delen met een ander, terwijl jij onder de douche staat zonder dat je wordt gezien. Let op, dit doorkijkeffect is er alleen als de ruimte achter de spiegel donkerder is dan de ruimte ervoor!

Weersbestendige spiegels zijn bovendien voor veel bedrijven de ideale oplossing, omdat ze vochtbestendig zijn. Dit maakt deze spiegels ideaal voor onder andere zwembaden (binnen en buiten), sauna’s en welnesscentra. Ook in kantoren en bedrijven zijn deze spiegels van meerwaarde door ze in te zetten als spiegelende (scheidings)wanden en glazen deuren.

Makkelijk schoon te maken

Spiegelreiniger voor een tuinspiegel

Natuurlijk moet je tuinspiegels wat vaker schoonmaken dan spiegels die binnen hangen of staan. In je tuin gebeurt van alles en vlak ook het weer niet uit. Gelukkig vragen tuinspiegels weinig specifiek onderhoud. Even regelmatig een doekje erover heen halen, eventueel met een mild sopje, is meer dan voldoende om lang van je weersbestendige spiegel te genieten. Nog makkelijker is het om de professionele glasreiniger uit ons assortiment hiervoor te gebruiken.

De scherpe kantjes ervan af

Als je een tuinspiegel bestelt bij Spiegelexpert, dan leveren we je die standaard met niet afgewerkte randen. De randen zijn dus nog scherp en rafelig. Is dat erg? Niet als je van plan bent om de weersbestendige spiegel in een frame of lijst te plaatsen. Wanneer je dit doet, dan verbergt het frame of de omlijsting de scherpe randen en is er geen gevaar dat iemand zich hier nog aan kan snijden.

Het is echter wel een probleem als je van plan bent om de spiegel buiten op te hangen zónder frame of omlijsting. Laat dan de randen altijd netjes en glad afwerken door ze plat poly te laten slijpen. Er is dan geen risico meer op snijletsel en je weet jezelf ook nog eens verzekerd van een tuinspiegel met een zeer strakke en moderne look.

Tuinspiegel bestellen

Tuinspiegel aan de muur, rond verzilverd

Je tuinspiegel bestellen bij Spiegelexpert is heel eenvoudig. Geen gedoe met een waslijst aan vragen, want we vragen alleen wat er echt toe doet. Je begint je bestelling door in millimeters de afmetingen van je weersbestendige spiegel in te voeren. Kies vervolgens de dikte van de spiegel en vul het aantal tuinspiegels in dat je wilt bestellen. Klik op ‘Toevoegen aan mijn winkelwagen’ en doorloop het betaalproces om je bestelling af te ronden. Natuurlijk kun je ook nog even verder shoppen als je bijvoorbeeld die handige professionele glasreiniger gelijk zou willen bestellen.

Wat is de levertijd van tuinspiegels?

Natuurlijk bestel je je dressuurspiegel, tuinspiegel of douche spiegel precies in de door jou gewenste afmetingen. Dat maakt deze spiegels tot maatwerk en om je die fraaie spiegel te kunnen leveren, hebben we wel tijd nodig. Weet dat je spiegel ongeveer tien tot vijftien werkdagen op zich laat wachten. Als deze eerder klaar is, dan wachten we uiteraard niet en leveren we hem direct aan je uit. Om de levertijd met enkele dagen te verkorten, kun je ervoor kiezen om je tuinspiegel niet te laten bezorgen, maar af te komen halen. Je bent hiervoor van harte welkom op onze locatie in Apeldoorn. Kies je voor bezorgen, dan brengen we geen bezorgkosten in rekening wanneer het factuurbedrag van je bestelling meer dan € 500,- bedraagt. Tijdens het bestel- en betaalproces laten we je zien wat je aan bezorgkosten betaalt.

Meer informatie en contact

Of je nu een vraag hebt over tuinspiegels, dressuurspiegels of douche spiegels, onze klantenservice staat je graag te woord en denkt altijd met veel plezier met je mee. Bel dan ook gerust met
055 – 843 16 27 of stuur een e-mail naar info@spiegelexpert.nl. Of check onze FAQ-pagina waar je het antwoord vindt op een groot aantal veelgestelde vragen.

Spiegelexpert.nl verkoopt spiegels en spiegel montagematerialen. Frames en omlijstingen van spiegels die je op deze website ziet, verkopen wij niet en zijn enkel en alleen bedoeld ter inspiratie.

 • Levertijd is gemiddeld 10 tot 15 werkdagen (2 tot 3 weken).
 • Als je de bestelling afhaalt en niet laat bezorgen, kan dit de doorlooptijd verkorten.
 • Afhaallocaties in Apeldoorn of Oosterhout (NB).
 • Levering in heel Nederland m.u.v. de Waddeneilanden.
 • Je wordt ruim van te voren per mail en/of SMS geïnformeerd over de leverdag.
 • Levering vindt plaats op werkdagen tussen 08.00 – 17.00 uur.
 • De leverlocatie dient eenvoudig bereikbaar te zijn, zodat er voor de deur gelost kan worden.
 • Bij een orderbedrag boven de € 500,- (incl. btw), is de levering gratis.
 • Bij een orderbedrag onder de € 500,- (incl. btw), zijn de bezorgkosten € 35,00 (incl. btw).

Lees de leveringsvoorwaarden voor aanvullende informatie, waar je bij levering allemaal rekening mee moet houden. Zie ook de veelgestelde vragen.

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Spiegelexpert voor topkwaliteit maatwerk spiegels!

Topkwaliteit spiegels op maat bestel je bij Spiegelexpert.nl!

 Spiegels bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest

Heb je die fraaie spiegel waar je al zolang naar op zoek bent nog steeds niet gevonden? Dat verbaast ons niets. Spiegels zijn overal te koop, maar dan ben je wel gebonden aan standaardafmetingen en dat gooit vaak roet in het eten. Standaard bestaat voor Spiegelexpert.nl niet en vandaar dat je bij ons gewoon je spiegel op maat bestelt, precies in de door jou gewenste afmetingen. Laat ons weten welke afmetingen jouw spiegel moet hebben, wat de dikte moet zijn en wij maken je spiegel op maat, tot op de millimeter nauwkeurig.

Voor particuliere klanten
Of je nu op zoek bent naar een mooie ronde spiegel voor in de badkamer of een mooie wandspiegel voor in de hal, je bestelt deze spiegels snel en eenvoudig in onze webwinkel. Of wat dacht je van een passpiegel of deurspiegel voor op je slaapkamer? Om nog maar niet te spreken van een trendy gekleurde spiegel voor bijvoorbeeld boven het dressoir in je woonkamer. Spiegelexpert.nl maakt het mogelijk door je spiegel op maat te maken, in de door jou gewenste kleur én vorm.

En voor de zakelijke professional
Ook voor zakelijke professionals maken wij spiegels op maat. Wij zorgen ervoor dat de spiegels in exact die afmetingen worden gemaakt die jij hebt doorgegeven. Hierdoor hoef je geen concessies te doen aan de indeling of het interieur van je bedrijf. Maatwerk is tenslotte onze standaard. Zo bestel je heel eenvoudig die fraaie kappersspiegel voor in je kapsalon of die mooie ronde spiegel voor in de toiletruimte van je kantoor. Of die passpiegel voor in je kledingboetiek, net zoals je die wandspiegel voor in je sport- dans- of boksschool bij Spiegelexpert.nl bestelt.

Om de veiligheid van zowel klanten als medewerkers zoveel mogelijk te waarborgen, kunnen we alle spiegels leveren als veiligheidsspiegels. In het geval van breuk valt dan het spiegelglas niet uiteen in kleine, scherpe stukken, maar houdt een zeer sterke klevende folie het glas bij elkaar.

Bel ons op +31 (0)55-8431627 Mail ons op info@spiegelexpert.nl

Persoonlijke service maakt het verschil
Spiegelexpert.nl is niet alleen maar die webwinkel waar je spiegels bestelt. Wij gaan graag een stapje verder voor onze klanten en dat betekent dat wij graag met je meedenken. Zo helpen we je bijvoorbeeld graag als je vragen hebt over wat de dikte van je spiegel op maat moet zijn of als je vragen hebt over hoe je je spiegels het beste kunt bevestigen. Want natuurlijk hebben wij ook verschillende spiegel montagematerialen in ons assortiment, net zoals je ook eenvoudig spiegelverwarming bij ons bestelt.

Voor al je vragen bel je met 055 – 843 16 27. Een e-mail sturen naar info@spiegelexpert.nl kan natuurlijk ook.

Wij bezorgen onze spiegels van topkwaliteit door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. Houd rekening met een levertijd van tien tot vijftien werkdagen, want dat is de tijd die we nodig hebben om jouw spiegel op maat te maken.

Grijze ronde spiegel
Meerdere ronde spiegels
9

Fijne levering

Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
16 mei 2024 Zoetermeer
9

goede communicatie

Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals [...]
16 mei 2024 Utrecht
9

Prima

Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, [...]
14 mei 2024 Zutphen
2360 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10