call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Glassnijder

Resultaten

Toont alle 2 resultaten

Sortering

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Heb je glas besteld en ben je van plan het zelf te gaan zetten dan is een professionele glassnijder een absolute must. Met de juiste glassnijder kan je het glas kaarsrecht afsnijden, maar je kan het glas er ook mee rond of in andere vormen snijden, met een glassnijder bewerk je het glas precies zoals je zelf wilt. Bij Spiegelexpert.nl hebben we voor jou als professionele glaszetter of handige doe-het-zelver verschillende glassnijders van topkwaliteit. Direct en eenvoudig in onze webshop te bestellen tegen scherpe prijzen.

Glassnijders van de beste kwaliteit

Het op maat snijden van glas lukt alleen wanneer je kwalitatief goed gereedschap in handen hebt. Je wilt natuurlijk niet dat na een paar keer snijden het snijwieltje los komt te zitten of dat de tanden van de glassnijder zelfs stuk gaan. Slecht werkende glassnijders zorgen voor slordige snijlijnen en niet voor het strak afgewerkte glas dat je voor ogen hebt. De glassnijders Toyo en Silberschnitt die Spiegelexpert.nl in haar assortiment heeft voldoen dan ook aan alle kwaliteitseisen die je als glaszetter of particulier aan een glassnijder stelt.

Professioneel gebruik van de glassnijder

Wanneer je glas aan het snijden bent kan de temperatuur van het bewerkte stuk glas snel oplopen. Door de snijkop van de glassnijder voor en tijdens het snijden regelmatig nat te maken met terpentine koel je dat deel van de glas snijder goed af. De terpentine zorgt er ook voor dat je makkelijk door het glas snijdt. Wil je dikker glas snijden dan is het raadzaam ook wat terpentine op het glas aan te brengen voordat je aan de slag gaat. De glassnijders zijn niet geschikt om zelf gehard glas mee te bewerken, daarvoor zijn methodes beschikbaar die je beter aan vakkundige professionals kan overlaten.

Een glassnijder bestellen via Spiegelexpert.nl

Met de glas snijders Toyo of Silberschnitt ga je hoe dan ook voor kwaliteit. De Toyo handzame glassnijder is opgebouwd uit zes edelstalen snijwielen in een vernikkeld rozet, een absolute parel onder de glassnijders. Een glassnijder alleen is natuurlijk niet genoeg wanneer je met jouw bestelde glas aan de slag gaat. In de webshop van Spiegelexpert.nl vind je ook tal van andere glaszetartikelen en gereedschap, zoals glasband om het glas mee af te plakken, een kitpistool en glasreiniger om het bewerkte glas goed schoon te maken. Onze complete assortiment glasproducten is scherp geprijsd en snel leverbaar.

Bestel je naast de door jouw gewenste glassnijder nog meer producten bij Spiegelexpert.nl en komt het totale orderbedrag boven de € 350,-, dan leveren we de bestelling gratis bij jou thuis af. Daarbij bieden we je ook de mogelijkheid om het orderbedrag achteraf aan ons te voldoen. Wil je jouw glassnijder zelf af komen halen dan ben je uiteraard van harte welkom bij ons in Apeldoorn. In onze showroom voorzien we je van advies over het optimale gebruik van de glassnijder en vind je ook allerlei glasproducten die je nodig hebt om de klus succesvol af te ronden.

Bel ons op +31 (0)55-8431627
10

Goede service.

Bij afhalen zeer vriendelijke, behulpzame medewerker.
29 september 2023 Duiven
10

Prima

Fijn overleg van te voren en afspraken worden nagekomen
27 september 2023 Hardenberg
7

Prima bedrijf

Na de bestelling van een stuk glas werd ik keurig [...]
26 september 2023 Zutphen
2225 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10