call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Welke spiegeltoepassingen zijn er?

Deurspiegel verzilverd, 50 cm

Spiegels zijn niet meer weg te denken in het interieur. Waar vroeger een spiegel vooral een praktische functie had wordt een spiegel tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt om je interieur een boost te geven. Zo zie je steeds vaker gekleurde spiegels voorbij komen in bijvoorbeeld de kleur brons of (smoke) grijs. Deze spiegels geven je interieur net dat beetje extra. Ook naar andere vormen zoals rond of halfrond is steeds meer vraag.  Mocht je

interesse hebben in een vorm spiegel die je niet op onze website kan vinden, stuur dan gerust een mail naar info@spiegelexpert.nl. Wij denken dan met je mee en voorzien je uiteraard van de juiste informatie en prijs. Er zijn dus diverse toepassingen waar je een spiegel voor kunt gebruiken.

Waar een verzilverde blanke spiegel vaak gebruikt wordt in de badkamer, kapsalon of als passpiegel in een winkel omdat je in deze spiegel de meest getrouwe weergave van de werkelijkheid hebt, kiest men een gekleurde spiegel steeds vaker in de woonkamer, hal, overloop of toilet omdat de gekleurde spiegel vaak net wat meer sfeer geeft. Let er dan wel op dat een gekleurde spiegel een wat donkere inkijk heeft ten op zichte van de verzilverd blanke spiegel.

Wat zijn de voordelen van een spiegel op maat?

Spiegel toepassingen voor in de woonkamer - 600 x 600 mm

De voordelen van een spiegel op maat zijn dus groot. Zo bestel je makkelijk en snel een spiegel in de door jou gewenste afmeting op de millimeter nauwkeurig. Daarnaast zijn onze spiegels verkrijgbaar in diverse diktes. Ook qua randafwerking zijn er verschillende opties. Als je de spiegel zonder lijst wil bevestigen aan bijvoorbeeld een muur dan kies je voor plat poly geslepen randen. Verdwijnen de randen na montage in een lijst of kader dan is het niet nodig om de randen plat poly te laten slijpen en kies je dan ook voor de optie ongeslepen randen. Eventuele lijsten die zichtbaar zijn op de getoonde foto’s zijn overigens puur ter illustratie. Deze hebben wij niet in ons assortiment.

Af en toe krijgen wij ook de vraag of wij een facetrand aan kunnen brengen op spiegels. Dit kunnen wij zeker. Deze aanvraag mag je doen via info@spiegelexpert.nl.

Het bevestigen van je spiegel

Zwaluw mirrorfix voor spiegel toepassingen

Bij Spiegelexpert hebben wij naast spiegels uiteraard ook diverse glaszetartikelen in huis waarmee je de spiegel snel en gemakkelijk bevestigt. Montagetape, spiegellijm en kit is ook beschikbaar in onze webshop, zo heeft u alles in huis om de spiegel te bevestigen. Zo bestel je niet alleen jouw ideale spiegel op maat, we hebben ook alles in huis voor een veilige en betrouwbare bevestiging.

Bel ons op +31 (0)55-8431627
9

Fijne levering

Geleverd tot in de woning door de vervoerder, top!!
16 mei 2024 Zoetermeer
9

goede communicatie

Gebeld met een vraag, die werd duidelijk beantwoord. Levering zoals [...]
16 mei 2024 Utrecht
9

Prima

Aardige bestuurder , onze hond kreeg een koekje van hem, [...]
14 mei 2024 Zutphen
2360 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10