call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Welke spiegeltoepassingen zijn er?

Spiegels zijn niet meer weg te denken in het interieur. Waar vroeger een spiegel vooral een praktische functie had wordt een spiegel tegenwoordig ook steeds vaker gebruikt om je interieur een boost te geven. Zo zie je steeds vaker gekleurde spiegels voorbij komen in bijvoorbeeld de kleur brons of (smoke) grijs. Deze spiegels geven je interieur net dat beetje extra. Ook naar andere vormen zoals rond of halfrond is steeds meer vraag.  Mocht je interesse hebben in een vorm spiegel die je niet op onze website kan vinden, stuur dan gerust een mail naar info@spiegelexpert.nl. Wij denken dan met je mee en voorzien je uiteraard van de juiste informatie en prijs. Er zijn dus diverse toepassingen waar je een spiegel voor kunt gebruiken.

Waar een verzilverde blanke spiegel vaak gebruikt wordt in de badkamer, kapsalon of als passpiegel in een winkel omdat je in deze spiegel de meest getrouwe weergave van de werkelijkheid hebt, kiest men een gekleurde spiegel steeds vaker in de woonkamer, hal, overloop of toilet omdat de gekleurde spiegel vaak net wat meer sfeer geeft. Let er dan wel op dat een gekleurde spiegel een wat donkere inkijk heeft ten op zichte van de verzilverd blanke spiegel.

Wat zijn de voordelen van een spiegel op maat?

De voordelen van een spiegel op maat zijn dus groot. Zo bestel je makkelijk en snel een spiegel in de door jou gewenste afmeting op de millimeter nauwkeurig. Daarnaast zijn onze spiegels verkrijgbaar in diverse diktes. Ook qua randafwerking zijn er verschillende opties. Als je de spiegel zonder lijst wil bevestigen aan bijvoorbeeld een muur dan kies je voor plat poly geslepen randen. Verdwijnen de randen na montage in een lijst of kader dan is het niet nodig om de randen plat poly te laten slijpen en kies je dan ook voor de optie ongeslepen randen. Eventuele lijsten die zichtbaar zijn op de getoonde foto’s zijn overigens puur ter illustratie. Deze hebben wij niet in ons assortiment.

Af en toe krijgen wij ook de vraag of wij een facetrand aan kunnen brengen op spiegels. Dit kunnen wij zeker. Deze aanvraag mag je doen via info@spiegelexpert.nl.

Het bevestigen van je spiegel

Bij Spiegelexpert hebben wij naast spiegels uiteraard ook diverse  glaszetartikelen in huis waarmee je de spiegel snel en gemakkelijk bevestigt. Montagetape, spiegellijm en kit is ook beschikbaar in onze webshop, zo heeft u alles in huis om de spiegel te bevestigen. Zo bestel je niet alleen jouw ideale spiegel op maat, we hebben ook alles in huis voor een veilige en betrouwbare bevestiging.

Bel ons op +31 (0)55-8431627
10

Heel erg blij mee

Goede service, goede kwaliteit/prijsverhouding
19 februari 2024 Amsterdam
10

Super netjes en goed!

Prachtige spiegel, nette levering!
17 februari 2024 Ede
10

Super service en mooie product geleverd!

Erg blij met de ‘zwarte’ spiegel. Een mooie toevoeging aan [...]
16 februari 2024 Aarle-Rixtel
2307 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10