call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Spiegel montagematerialen

Resultaten

Toont alle 5 resultaten

Sortering

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Diverse spiegel montagematerialen voor het eenvoudig bevestigen van spiegels

Zwaluw mirrorfix MS spiegelkit staand - witte achtergrond SE

In het uitgebreide assortiment van Spiegelexpert ontdek je een ruime selectie aan spiegel montagematerialen. Van innovatieve spiegeltape tot betrouwbare spiegellijm en handige spiegelmontage profielen – bij Spiegelexpert vind je een uitgebreid scala aan producten om zowel bestaande als nieuwe spiegels op een prachtige manier op te hangen.

Voor grotere spiegels is het ten zeerste aanbevolen om gebruik te maken van spiegellijm. Spiegeltape is meer geschikt voor compactere ruimtes. Onze aanbeveling is om altijd te opteren voor spiegellijm. In tegenstelling tot andere soorten kit, tast de hoogwaardige Zwaluw Mirrofix MS spiegellijm de zilveren coating van de spiegel niet aan. Optimaal resultaat wordt bereikt door dit te combineren met spiegeltape. Op deze manier ben je verzekerd van stevige en duurzame bevestiging, zelfs aan de randen van de spiegel.

Hieronder vind je verdere gedetailleerde informatie over het succesvol bevestigen van op maat gemaakte spiegels. Je leert onder andere de correcte wijze van ophangen, het praktische proces van spiegelbevestiging en wat je kunt verwachten van de expertise van Spiegelexpert.

Bijna alle soorten spiegels kunnen moeiteloos worden bevestigd met onze uitgebreide reeks spiegelbevestigingsproducten. Alleen voor de doorkijkspiegel is een alternatieve bevestigingsmethode vereist.

Effectief bevestigen van de spiegel aan de muur

Het ophangen van een spiegel aan de muur kan een uitdagende klus zijn, vooral als je niet beschikt over de juiste materialen. Het gebruik van een doordacht bevestigingssysteem maakt het eenvoudig om de spiegel stevig aan de wand te monteren. Houd er echter rekening mee dat de bevestigingsranden zichtbaar kunnen zijn.

Spiegelmontage set inhoud - witte achtergrond

De spiegelmontageset van Spiegelexpert is ideaal voor spiegels met een oppervlakte van maximaal 0,8 m², 1,6 m² en 2,6 m². Deze set omvat twee stevige metalen plaatjes die aan de achterkant van de spiegel worden bevestigd. Daarnaast worden witte schijven met schroeven aan de muur bevestigd. Tot slot worden twee zwarte rubbertjes aan de achterzijde van de spiegel geplakt, waardoor de spiegel een gelijkmatige afstand tot de muur heeft. Meer gedetailleerde instructies zijn te vinden op de pagina van de spiegelmontageset.

Voor wie de bevestigingsranden liever onzichtbaar houdt, is spiegellijm de beste keuze. Spiegellijm is geschikt voor spiegels met een dikte tot zes millimeter. Daarnaast is het cruciaal dat de ondergrond volledig vlak en vrij van vet is. Een mengsel van heet water en schoonmaakazijn kan hierbij van dienst zijn. Dit garandeert een prachtig eindresultaat.

Een groot voordeel van spiegellijm is het gemakkelijke aanbrengproces. Breng verticale stroken aan op de achterzijde van de spiegel. Deze techniek voorkomt dat vocht aan de lijmlaag blijft kleven. Na het aanbrengen hoef je de spiegel slechts enkele minuten te ondersteunen.

Spiegels met verwarming: alternatieve bevestigingsopties

Spiegelverwarming ingezoomd - witte achtergrond

Een alternatieve optie voor het bevestigen van spiegels is het gebruik van spiegelverwarming. Voor dit doeleinde is de aanbevolen spiegelverwarming van groot belang. Deze innovatie stelt je in staat om de spiegelverwarming nauwkeurig af te stemmen op jouw behoeften.

Spiegelverwarming is bijzonder gebruiksvriendelijk. De verwarmingsfolie wordt als een sticker aan de achterkant van de spiegel bevestigd. Het is niet nodig om het volledige oppervlak te bedekken; de helft ervan volstaat.

Je kunt de spiegelverwarming installeren met behulp van een onopvallend ophangsysteem of spiegelklemmen. Uiteraard is spiegellijm eveneens een praktische optie. Dit elimineert de aanwezigheid van zichtbare bouten.

Een aantrekkelijk voordeel van spiegelverwarming is het voorkomen van beslaan. Hierdoor wordt het onderhoud aanzienlijk verminderd.

Bij spiegels met verlichting is geen afzonderlijke ophangset nodig, omdat deze standaard bij de spiegel wordt geleverd.

Kwalitatieve spiegel montagematerialen bij spiegelexpert

Spiegelexpert biedt een gevarieerd assortiment voor het stevig ophangen van zelfs de zwaarste spiegels. Doorloop eenvoudig het bestelproces en voeg de benodigde materialen toe aan je winkelmandje. Bij bestellingen vanaf 500 euro worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht. Raadpleeg de veel gestelde vragen voor aanvullende informatie en neem gerust contact op via +31 55 – 843 16 27 voor persoonlijke ondersteuning.

Bel ons op +31 (0)55-8431627
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10