call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Waarom
Spiegelexpert.nl

star
Topkwaliteit;
voordelig geprijsd
free-shipping
Gratis verzending
Vanaf €500,-
heart
Uitstekende
service
Betalen met
ideal mastercard

Heb je glas besteld en heb je ook nog gereedschap of aanvullende producten nodig? Bij Spiegelexpert.nl vind je alle benodigde glaszetartikelen om het glas eenvoudig en succesvol te plaatsen. Uiteraard kan je ook bij ons terecht voor advies welke glaszetartikelen onmisbaar zijn om een glaszetklus professioneel uit te kunnen voeren. In de webshop van Spiegelexpert.nl hebben we een compleet assortiment aan kwalitatieve, scherp geprijsde glaszetartikelen voor de professionele glaszetter en de handige doe-het-zelver.

Glaszetten, wat heb je nodig?

Het zetten van glas wordt meestal gedaan door een professionele glaszetter, maar de handige doe-het-zelver kan deze klus ook prima zelf uitvoeren. Het is wel zaak dat je alle benodigde glaszetartikelen in huis hebt om het glas probleemloos te bewerken en te plaatsen. Glas wordt, mits het plat poly voor je wordt geslepen, onbewerkt bij je afgeleverd. Het glas moet in de meeste gevallen daarom nog gesneden en geslepen worden voordat je het kunt plaatsen. Glaszetartikelen als een glassnijder en glasband om het glas mee af te plakken zijn noodzakelijk voor een optimale bewerking van het glas.

Heb je het glas bewerkt en is het klaar voor plaatsing dan wil je dat het glas stevig op z’n plek zit en goed beschermd wordt. De juiste glaskit en een goed kitpistool helpen het glas stevig vast te zetten, met glasblokjes ondersteun je het glas. Met het glasband bescherm je het glas wanneer het eenmaal is geplaatst tegen onbedoelde bewegingen van het glas. Nadat je het glas hebt gezet wil je ook dat het glas er weer als nieuw uitziet en goed beschermd wordt tegen vuiligheid. Goede glasreinigers en glascoatings geven jouw glas de glans zoals glas eruit hoort te zien!

Glaszetartikelen bestellen via Spiegelexpert.nl

Met ons complete assortiment aan glaszetartikelen en glasgereedschap moet je elke glaszetklus tot een goed einde kunnen brengen. Daarbij zijn alle producten in onze webshop van topkwaliteit. Het glas wordt daardoor altijd met de grootste zorgt bewerkt en houdt ten alle tijde de kwaliteit tijdens het glaszetproces. Alles wat je nodig hebt om het glas te bewerken en te plaatsen hebben we op voorraad, we leveren jouw bestelling dan ook zo snel mogelijk bij je af. Bestel je voor meer dan € 350,- in onze webshop dan bezorgen we de glasproducten gratis.

De glaszetartikelen zijn direct en eenvoudig in onze webshop te bestellen. Wil je meer weten over onze producten en advies hoe je jouw glas het beste kunt zetten, dan ben je uiteraard van harte welkom in onze showroom. Je kunt daar meteen de door jou bestelde glasproducten bekijken en meenemen. We zijn uiteraard ook per telefoon en mail bereikbaar, onze spiegelexperts helpen je graag verder de juiste glaszetartikelen uit te zoeken!

Bel ons op +31 (0)55-8431627
10

Top

Snel geleverd, goed geholpen bij ophalen. Top bedrijf
13 juni 2024 Wierdeb
10

Simpel-snel en goed geprijsd

Nieuwe acghterwand voor keuken besteld via website, kind kan de [...]
13 juni 2024 Beuningen Gld
10

Prima, alles comform afspraak

Duurt wel even voordat het geleverd wordt.
13 juni 2024 Utrecht
2374 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10