call
Bel ons op 055 - 843 16 27
free-shipping
Vanaf €500,- gratis verzending

Een spiegel is tegenwoordig niet alleen meer een praktisch stuk glas waar je voor staat om je haar in model te brengen. Spiegels zijn ook uitermate geschikt om extra uitstraling aan je interieur mee te geven en dan hebben we het niet alleen over de badkamer. Spiegels worden steeds meer op maat gemaakt en voorzien van verschillende soorten glas om het écht als decoratie te laten dienen. Bij Spiegelexpert.nl kan je spiegels in alle soorten en maten eenvoudig en snel bestellen in onze webshop. Strakke, praktische spiegels voor in de badkamer, maar ook voor unieke, moderne en sfeervolle spiegels op maat die een mooie toevoeging zijn binnen jouw interieur.

De spiegel op maat die het beste bij je past
Spiegels worden speciaal bewerkt om ervoor te zorgen dat licht en contouren goed worden weerkaatst door het glasoppervlakte. In het productieproces wordt het glas eerst grondig gereinigd en vetvrij gemaakt, waarna een beschermende aluminium- of zilverlaag wordt toegevoegd die voor het weerkaatsende effect zorgt. Tegelijkertijd voorkomt deze laag dat er schade aan het glas ontstaat.

Het soort glas dat voor de spiegel gebruikt wordt is aan te passen naar de situatie waarvoor de spiegel bedoeld is. Wil je een spiegel die juist iets minder opvalt in de ruimte, dan kan je ook voor een gekleurde spiegel gaan, bijvoorbeeld de kleur grijs die voor een meer donkere uitstraling van de spiegel zorgt. Ook in het brons is een spiegel te verkrijgen. Voor decoratieve toepassingen is dit uitermate geschikt.
De voordelen van een spiegel op maat:

Door een spiegel op maat te laten maken, is de spiegel volledig in lijn met de stijl van je badkamer of het interieur van de woning.
Met een spiegel op maat heb je de keuze uit verschillende kleuren, zodat de spiegel voor meerdere doeleinden gebruikt kan worden.
Een spiegel op maat is de perfecte decoratie voor elke woonruimte waar stijl en sfeer belangrijk zijn.
Een ronde spiegel is een echte eye-catcher in jouw interieur

Een spiegel op maat bestellen via Spiegelexpert.nl
In de webshop van Spiegelexpert.nl kan je op verschillende manieren jouw eigen spiegel samenstellen. De vorm van het glas, de afmetingen, de dikte en natuurlijk het soort glas, alles is naar eigen inzicht te kiezen. Een extra mogelijkheid is het selecteren van de plat poly geslepen variant van jouw gewenste spiegel. Normaal wordt het glas onbewerkt bij je afgeleverd, maar ga je voor de plat poly geslepen spiegel dan slijpt de fabrikant de randen volledig glad, zodat de spiegel zonder scherpe randen perfect strak bij je wordt geleverd. Om de spiegel een mooie plaats te geven is het handig ook de glaszetartikelen in huis te hebben waarmee je de spiegel snel en gemakkelijk bevestigt. Montagetape, spiegellijm en kit is ook beschikbaar in onze webshop, zo heeft u alles in huis om de spiegel te bevestigen. Zo bestel je niet alleen jouw ideale spiegel op maat, we hebben ook alles in huis voor een veilige en betrouwbare bevestiging.

Veel gekozen spiegelsoorten bij Spiegelexpert zijn:

Passpiegel
Veiligheidsspiegel
Dansspiegel

Bel ons op +31 (0)55-8431627
10

Zeer goede service

Ik heb de bestelling opgehaald en werd daarbij zeer vriendelijk [...]
20 juli 2024 de Hoef
10

Mooie producten, snel en netjes geleverd.

Erg mooie spiegel ontvangen. Degelijk verpakt dus zonder schade aangekomen
18 juli 2024 Budel
10

Snelle levering

Bestelling was bovenverwachting snel geleverd. Vriendelijk te woord gestaan. [...]
14 juli 2024 Apeldoorn
2410 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.4/10